BLOGI, JOKA KERTOO 16-VUOTIAAN TYTÖN VAIHTO-OPPILASVUODESTA SAKSASSA. KERROTTAVAA TULEE VARMASTI MONISTA ERI KOKEMUKSISTA, KUTEN HAASTEISTA JA ONNISTUMISISTA SEKÄ TUNTEISTA JA NORMAALISTA ARJESTA VIERAASSA KULTTUURISSA.



keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Valmennusleiristä..

Sori, tulee hieman myöhässä.. (:


Elikkäs, valmennusleiri tuli ja meni, ja kivaa oli! Oli ihana jakaa omia tunteita muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Ja sain myös moniin kysymyksiin vastauksia. Parasta leirillä varmaan oli se hyväntuulisuus ja uteliaisuus mikä ihmisistä huokui. Tuli turvallinen olo, varsinkin kun sain jutella vaihtovuodelta palanneiden kanssa! Toivoin kuitenkin, että siellä tapahtuis se herääminen, että mitä sitä ollaan oikeen tekemässä, lähdössä vuodeksi pois rakkaasta kotikaupungista.. KOTIMAASTA? Valitettavasti tilanne on vieläkin käsittämätön. :D

Sain myös uusia kavereita joa kahden päivän leirilta, mikätuntuu uskomattomalta. :D Kaksi päivää, ja itkun kanssa lähdettiin? :)

Ps. Huomasin tuolla muuten senkin, miten oli jo vaikeuksia kommunikoida eri puolelta SUOMEA tulleiden ihmisten kanssa, kun murteet vaihtuu, ja ihmiset puhuu niin nopeesti :D Great!

2 kommenttia:

  1. hihii joo murteet oli kyllä aika erilaisia! ihana ku lukee sun blogia ja täällä lukee kokoajan että "miun" yms :D toivottavasti sulla on alkanu siellä vuosi hyvin!!

    VastaaPoista
  2. Juu, on alkanu vuosi tosi hyvin :)

    VastaaPoista