BLOGI, JOKA KERTOO 16-VUOTIAAN TYTÖN VAIHTO-OPPILASVUODESTA SAKSASSA. KERROTTAVAA TULEE VARMASTI MONISTA ERI KOKEMUKSISTA, KUTEN HAASTEISTA JA ONNISTUMISISTA SEKÄ TUNTEISTA JA NORMAALISTA ARJESTA VIERAASSA KULTTUURISSA.



maanantai 14. helmikuuta 2011

Sitä sun tätä.

Moi kaikki.. Ja hyvää ystävänpäivää!

Arvatkaa mitä! Alotin viime viikonloppuna Linan (kotoisin kolumbiasta) kanssa semmosessa tanssiprojektissa mukana! Nyt on sitte kovat treenit joka viikonloppu klo 10- 16 lauantaina JA sunnuntaina. Ja arvatkaa oonko nyt yhtään poikki... Hyvä että sängystä ylös pääsin.

Kyllä taas huomas että on berliini kyseessä kun mentiin tuonne.. Ollaan siis ainoot vaihtarit, mutta silti löyty taas kulttuureita ympäri maailmaa, yks egyptistä, toinen norjasta ja kolmas filippiineiltä. Mut ryhmähenki tuntu olevan jo heti alusta tosi hyvä, ja kaikilla oli hauskaa. Ekana päivänä nous vaan liikuntasalin lämpötila vähän liian korkeelle, kun lähelle 70 henkilöä samassa hallissa hyppimässä..

Ainii, tanssitaan siis joku osa jostain shakespearin jostain kirjotuksista.. eli näin hyvin oon jo asiaan perehtyny.. :D


Ja tänään alotan kitaratunnit.. mitähän siitäki tulee. No ihan sama, taka-ajatuksena kun on lähinnä ne uudet ihmiset, eikä kitaran soiton taidot :D


Ja mitäs uutta vielä... hmmm, ei kai mitään. ::)

Niinhän sitä aina sanotaan, että loppua kohti bileet vaan paranee.. Siltä nyttenki tuntuu! Koko ajan menee vaan paremmin ja paremmin, ja kotiinlähtö lähestyy samassa mittakaavassa. Vastahan olin Tanskassa, kun nyt eletäänkin jo viikkoa jolloin lähen Müncheniin! Sen viikon jälkeen on enää n.5 viikkoo kouluu kun alkaa kahen viikon pääsiäisloma..

Yks koulutunti tuli taas mietittyy vähän kaikenlaista, lähinnä kotiin paluuta ja muuta tulevaa. Sitte yhtäkkiä ihan säikähin kun tajusin mitä kaikkee miun päässä pyöri! Oikeesti, joskus sillon kun olin ollu ne kaks kuukautta saksassa, ajattelin, etten tuu koskaan muuttamaan kotoo pois, en pärjää ilman porukoita, on nii kova ikävä ja yhyy.. Nyt on kasvanu sisältä jotenki nii paljon, että mie yllätinkin miut suunnittelemasta mm. oman asunnon ostoa!? Elä äiti nyt säikähä kun luet tätä tekstiä, en mie oo vielä oikeesti mihinkää muuttamassa. :D Mutta jotenki uskomatonta huomata miten ne ajatukset muuttuu..

Mutta nyt pitää jo juosta bussipysäkille, räpättelen tänne lisää joskus myöhemmin! -->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti