BLOGI, JOKA KERTOO 16-VUOTIAAN TYTÖN VAIHTO-OPPILASVUODESTA SAKSASSA. KERROTTAVAA TULEE VARMASTI MONISTA ERI KOKEMUKSISTA, KUTEN HAASTEISTA JA ONNISTUMISISTA SEKÄ TUNTEISTA JA NORMAALISTA ARJESTA VIERAASSA KULTTUURISSA.



maanantai 18. lokakuuta 2010

Heidepark 2.10

Hieman tulee taas tekstiä myöhässä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.. :)

Eli muutama viikonloppu taakseppäin vietin mukavan päivän Heideparkissa. Heidepark on huvipuisto Soltaussa, jonne ajettiin noin 5h autolla. Mukana oli miun siskon lisäks muita nuoria, joitten kanssa oon tässä lähiaikoina vapaa-aikaani vietelly. :)


Sisäänkäynti Hideparkkiin^

Päivä oli tosi mukava, ja myös tosi tärkee miulle, koska opin tuntemaan lähellä asuvia nuoria paljon paremmin. Oli huvittavaa mennä aina vaan muitten mukana laitteesta toiseen tietämättä yhtään mihin sitä ollaan menossa. Kävin kaikki laitteet muitten mukana läpi (paitsi joskun hullun vapaapudotuslaitteen sain onneks skipattua, toivotin muille vaan hauskaa matkaa ja menin ite syömään jäätelöä ja kattomaan kun muut putoo 70 metriä kahessa sekunnissa alas).

Ja huomasin taas etten vieläkään ihan kaikkea ymmärrä. Istuttiin nimittäin siskon kanssa jo vuoristoradan vaunussa, joka oli hitaasti hinautumassa ylös päin (eli pois en voinut enää lähteä), ja kysyin tietysi, että jännittääkö. (vitsillä, koska ajattelin, että ei tietenkään voinut jännittää normaali vuoristorata, jos kerta oltiin vasta tultu jostain hullun myllysyä) Mutta yllätykseks Katharina rupeskin selittämään, että häntä kieltämättä pelottaa vähän, koska oltiin parhaillaan ainoossa normaalissa vuoristoradassa jossa on lenkkejä. En ymmärtänyt sanaa 'lenkki' ja pyysin tarkennusta. Katharinan silmät vaan pyöristy ja hymy levis kasvoille, kun se tajus, etten ymmärtäny. Sitten se vaan piirti sormella ilmaan ison lenkin ja miulle iski kauhee paniikki, enhän päässy enäää ees vaunusta pois. :D Mutta hauskaa oli!


Tuossa näkyy vähän noita häkkyröitä ^ ((:



Päätettiin, kun vettä sato jo muutenkin, että lähetään vesivuoristorataan. Vedettiin kaikki maholliset vaatteet päälle mitä laukusta löyty ja huput päähän ja varustauduttiin oikeen kunnon suihkuun. Yllä oleva kuva otettiin nopeesti, kun istuttiin tukin kyydissä joka hianutu jo hitaasti ylöspäin.. (: (Katharina, mie, Isabel)



Kun pääsin illalla kotiin olin tietysti ihan loppu. Mutta ilonen ihanasta päivästä! Seuraava matka samalla porukalla onkin sitten varmaan Tanskaan, jota odotan innolla! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti