BLOGI, JOKA KERTOO 16-VUOTIAAN TYTÖN VAIHTO-OPPILASVUODESTA SAKSASSA. KERROTTAVAA TULEE VARMASTI MONISTA ERI KOKEMUKSISTA, KUTEN HAASTEISTA JA ONNISTUMISISTA SEKÄ TUNTEISTA JA NORMAALISTA ARJESTA VIERAASSA KULTTUURISSA.



lauantai 2. lokakuuta 2010

Toinen luku.

Toinen kuukausi on siis täällä saksanmaalla päässy vierähtämään. Myönnettävä on, että nopeesti tää meni, ainakin ensimmäiseen kuukauteen verrattuna..

Kerkesin siis mm. kokemaan eläintarhaelämyspäivän, synttärit, tutustumaan syvemmin koulunkäyntiin ja oppilaisiin sekä opettajiin ja vielä näkemään palan Ranskaa ja Luxemburgin kymmenet bensa-asemat. (Luxemburgissa oli siis yks katu täynnä pelkkiä bensa-asemia, kun monet ihmiset tulee ulkomailtakin hakemaan sieltä bensaa, ja se oli melko koomisen näköstä.. :D )

Olin myös vihdoin, kahden kuukauden tauon jälkeen Skypen kautta näköyhteydessä myös rakkaisiin serkkuihini. Olin sillon niin innoissani, että tirautin ihan onnenkyyneleet. Oli mukava puhua 'melkein kasvotusten' ja nähdä miten koko poppoo istu kameran edessä kuulumisia kyselemässä. :)

Mutta nyt meen nukkumaan, oon ihan poikki. Tän päivän tapahtumista kerron sitten huomenna.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti