BLOGI, JOKA KERTOO 16-VUOTIAAN TYTÖN VAIHTO-OPPILASVUODESTA SAKSASSA. KERROTTAVAA TULEE VARMASTI MONISTA ERI KOKEMUKSISTA, KUTEN HAASTEISTA JA ONNISTUMISISTA SEKÄ TUNTEISTA JA NORMAALISTA ARJESTA VIERAASSA KULTTUURISSA.



maanantai 6. syyskuuta 2010

In the jungle, the lion sleeps tonight.

Se ois sitten taas yks viikonloppu täynnä menoa ja meininkiä vierähtäny ohi. Perjantai meni mukavasti perheen kanssa biljardia pelatessa ja viikonloppua suunnitellessa. Katharina lähti nimittäin lauantai aamuna Bremeniin peleihin, joten päätimme viettää 'turisti' viikonlopun isäntävanhempien kanssa.



Ja olin tosi taitava, kuten kuvasta voi päätellä.. ^

Heitettiin Katharina Spandaun juna-asemalle ja kierreltiin hieman paikallisilla kaduilla, ja lähettiin siitä sitten ajelemaan Outlet-sentteriin. (Spandau on yksi osa Berliiniä.)



Ihania ristikkotaloja. (Spandau)^

Outlet-sentteri on vähänniinkun kauppakeskus, mutta ''kylämuodossa'' ja suunnilleen kaikki kaupat on täynnä pelkkiä ale tuotteita. Suosittelen lämpimästi merkkivaatteita (nike, adidas, lacoste...) käyttäville shoppailijoille!



Jokaisella kaupalla oli oma talo, ja talot oli rakennettu ihan vieri viereen niinku pienessä kylässä. :) ^

Pienen shoppailukierroksen jälkeen ajeltiin Charlottenburgin linnalle ja käppäiltiin sitten linnan puistoissa ja otettiin paljon kuvia auringosta nautiskellen. Kävästiin myös viereisellä katukirpputorilla.



SITTEN tuli sunnuntai, ja päätettiin kauniin sään kunniaks lähtee eläintarhaan. Täällä ihmisten on vaikee ymmärtää, ettei Suomen eläintarhassa oo norsuja, kirahveja, virtahepoja, sarvikuonoja, pandakarhuja tai ees jääkarhuja. Kun täältä ne kaikki löytyy.



Elehvantti^



Virtahepo ^



Jääkarhu, joka makoili oikein rennosti, eikä tahtonu millään namaansa näyttää. ^

Illalla meillä oli vielä sen verran puhtia, että jaksettiin elokuva kattoo. Katottiin 'Keinohrhase', joka oli ihan älyttömän hyvä! Ymmärsin jopa kaikki tärkeimmät kohtaukset vaikka elokuva oli saksaksi puhuttu ja näytelty. (ei siis typeriä dubbauksia) :D

Että tällasta tälläkertaa, nyt alko taas uus viikko ja uudet kujeet. :) Lisää juttua luvassa myöhemmin. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti